Stoiximan Super League

Μίγγος: «Ο Ουζουνίδης άλλαξε τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού»

Στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Μαρινός Ουζουνίδης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μίγγος, ενώ υποστήριξε πως ο 48χρονος τεχνικός έχει αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας.

Στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη δουλειά που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μίγγος μιλώντας στη NOVA, όπως και στην εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης και πλέον δουλεύουμε σε πολύ καλό ρυθμό. Έχουμε καλούς φυσιοθεραπευτές και έχει βοηθήσει πάρα πολύ το τιμ που άλλαξε. Ο προπονητής μας βοηθάει συνέχεια και μας καθοδηγεί. Μας ζητάει να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας, γιατί είμαστε καλοί παίκτες και αυτό πιστεύω ότι έχει αλλάξει και τη νοοτροπία της ομάδας και την εικόνα της.

Στα τελευταία παιχνίδια βγήκε η δουλειά μας, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα παίξαμε καλά και ακολούθησαν οι συνεχόμενες νίκες μας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Τώρα παίζουμε ξανά με τον Αστέρα το Σάββατο, πιστεύω θα νικήσουμε ξανά και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Σαφώς, η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όποιος κάνει λάθος θα το πληρώσει, θα παίξει ρόλο η πίεση, η κούραση των παικτών.

Έχουμε παίξει για το Κύπελλο ενδιάμεσα και πάντα τα συνεχόμενα παιχνίδια φέρνουν κούραση και τραυματισμούς σε μια ομάδα. Εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση, το δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ έχει ανέβει και η φυσική κατάσταση της ομάδας μας. Περιμένουμε να συνεχίσει να υπάρχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν και νομίζω ότι το δείχνουμε στον προπονητή μας με τη θέληση που έχουμε τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες»
, ήταν τα λόγια του στην NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x