Κύπελλο Ελλάδας

Μίγγος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, όχι το αποτέλεσμα»

Την χαρά του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Θοδωρής Μίγγος, σχολιάζοντας και τις χαμένες ευκαιρίες των «πράσινων» στο 0-0 με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.

Τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό επισκίασε το 0-0 με τον Ηρακλή, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του Θοδωρή Μίγγου.

Ο 18χρονος μέσος σχολίασε τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και εξέφρασε την πίστη του για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το ντεμπούτο του: «Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο με την ομάδα στην οποία άρχισα το ποδόσφαιρο και με ανέδειξε, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. Σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάτι μας έλειπε, στην τελική πάσα, στην τελική προσπάθεια. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από εκείνον: «Μόνο δουλειά και σκληρή προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια και τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σήμερα με την πρώτη ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά από εδώ και πέρα».

Για το αν οι χαμένες ευκαιρίες είναι ψυχολογικό πρόβλημα: «Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι αυτό. Η ψυχολογία μας είναι καλή, ο προπονητής μας βοηθάει σε αυτό, μας μιλάει συνέχεια, μας ενθαρρύνει να παίζουμε δυνατά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω πως την Κυριακή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι, θα βρούμε τα γκολ και θα πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x