Αγγλία

Μικιταριάν: «Εγώ φταίω, όχι ο Μουρίνιο»

Για τους πρώτους δύσκολους μήνες που βιώσε ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Χένρικ Μικιταριάν, τονίζοντας ότι για τον παραγκωνισμό του δεν φταίει ο Μουρίνιο, αλλά ο ίδιος.

Τις φήμες περί κακών σχέσεών του με τον Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε ο Χένρικ Μικιταριάν τονίζοντας ότι για τον παρατεταμένο παραγκωνισμό του ευθύνεται ο ίδιος και όχι ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Αρμένιος παραδέχθηκε ότι όταν έγινε παίκτης της Γιουνάιτεντ νόμιζε ότι θα είχε σίγουρη τη θέση του στην ενδεκάδα, ωστόσο αντιλήφθηκε έστω και καθυστερημένα ότι πρέπει να παλέψει για να βρεθεί στην ομάδα.

«Δεν έχω κακή σχέση με τον Μουρίνιο, ήταν πάντα καλή, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν αυτός. Το πρόβλημα το είχα εγώ», είπε στο Sky Sports και συνέχισε:

«Θεωρούσα ότι θα ήμουν εδώ ως βασικός, αλλά όταν έφτασα, είδα ότι υπάρχουν 25 παίκτες που παλεύουν για τη θέση τους και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο.

Είχα ένα κακό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν και έτσι συνέχισα να δουλεύω. Έχω κάνει εξαιρετική δουλειά για πάρω ευκαιρίες και να επανέλθω», είπε ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ που πλέον παίρνει μαζεμένες ευκαιρίες στη βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x