Europa League

Μικρό προβάδισμα, αλλά… προβάδισμα για Γκλάντμπαχ

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League πήρε η Γκλάντμπαχ καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σάλκε.

Πέντε μέρες μετά το εντυπωσιακό μεταξύ τους για το πρωτάθλημα (όπου η Γκλάντμπαχ νίκησε 4-2 τη Σάλκε εντός έδρας) οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στο «σπίτι» των «βασιλικών μπλε» και για το θεσμό του Europa.

Το γρήγορο γκολ του Χόφμαν για λογαριασμό των φιλοξενουμένων δεν πτόησε τους παίκτες της Σάλκε που πολύ γρήγορα βρήκαν το κουράγιο να πάρουν τα ηνία του αγώνα και τελικά το δρόμο προς την ισοφάριση.

Με ένα τελείωμα ακριβείας ο Μπουργκστάλερ έκανε το 1-1 στο 25’ και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το προβάδισμα, σε ένα πρώτο ημίχρονο με φρενήρη ρυθμό.

Όπως ήταν μάλλον φυσιολογικό, στο δεύτερο μέρος οι 22 ποδοσφαιριστές δεν είχαν αντίστοιχες δυνάμεις και καθώς το παιχνίδι όδευε προς τη λήξη οι μεγάλες φάσεις άρχισαν να σπανίζουν.

Ωστόσο στο 76’ η Σάλκε έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπουργκστάλερ σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήρε μια παράξενη ψηλοκρεμαστή τροχιά, πριν καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι. Σε ετοιμότητα ο Σόμερ, έδιωξε με το πόδι νέα προσπάθεια του Καλιγκιούρι στην επαναφορά και κράτησε το 1-1 που δίνει στην Γκλάντμπαχ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x