Stoiximan Super League

Μιλά για Παλάσιο ο Παναθηναϊκός, αρέσει ο Μπακασέτας

Συζητήσεις με την Ίντερ, που έφτασαν μέχρι και το οικονομικό, για τον Παλάσιο έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Παρακολουθούν Μπακασέτα οι «πράσινοι», τι γίνεται με Μύγα.

Κάτι παραπάνω από απλώς φιλολογικό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροντρίγκο Παλάσιο. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αντρέα Στραματσόνι είναι σε επαφή με την Ίντερ για την πιθανότητα ο Αργεντινός φορ να αποχωρήσει το καλοκαίρι (πράγμα πιθανό, εφόσον δεν συνεχίσει στον πάγκο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι). Επίσης ο Ιταλός προπονητής έχει φροντίσει να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και φέρεται να έχει πάρει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για να κάνει συζητήσεις.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος των «πράσινων» για παίκτες από την ελληνική αγορά. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι παίκτης που όντως παρακολουθείται από το «τριφύλλι» και εξαρτάται από τον Αντρέα Στραματσόνι αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Σημειώνεται πως ο 22χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το 2017 με τον Πανιώνιο, με τον οποίο όμως οι σχέσεις του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλές μετά και τη μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ το Δεκέμβριο.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μύγα, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μέχρι τώρα, αλλά δεν αποκλείεται να απασχολήσει, δεδομένου ότι αναζητείται ένας δεξιός μπακ, πίσω από τον Τζιαντομένικο Μέστο. Ο 21χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 από τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x