Stoiximan Super League

Μιλά με Μοντανιέ ο Μπάγεβιτς και αποφασίζει

Εντός της ημέρας η συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Μοντανιέ για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος τον πάγκο της ΑΕΚ.

Σιγά – σιγά αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναθέσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προχωρήσει το ζήτημα και έτσι εκείνος σήμερα πρόκειται να ταξιδέψει στη Γαλλία για να έχει μια σειρά από επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το sport-fm.gr.

Ο κύριος στόχος του σημερινού ταξιδιού του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι όμως είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος τεχνικός είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στους υπεύθυνους της Ένωσης, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας να παίρνει την πρωτοβουλία και να κανονίζει συνάντηση μαζί του.

Φυσικά και η περίπτωση του Μοντανιέ δεν είναι εύκολη για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του –ήδη- πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για διετές συμβόλαιο, ενώ στην Ισπανία τονίζουν ότι το όνομά του ψιθυρίζεται και στα γραφεία της Εσπανιόλ.

Στη σημερινή συνάντηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μπορέσει να διαπιστώσει από πρώτο χέρι εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να γίνουν επαφές και με άλλους προπονητές, όπως ο Κλοντ Πιέλ ή και με τον Ρεμί Γκαρντ του οποίου το όνομα ακούστηκε για την ΑΕΚ αργά χθες το βράδυ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x