Super League 2

Μιλά με Ράφικ, «βλέπει» Νάβας

Με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Κύπρο, ΑΕΚ και Τζεμπούρ θα μιλήσουν για πιθανή συνεργασία. Στα υπόψη για την άμυνα ο Ραούλ Νάβας. Αναμονή για Μούλντερ.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί, όπως φαίνεται, για δύο επιθετικούς και αρκετές πιθανότητες να είναι ο ένας εξ αυτών συγκεντρώνει ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ δεν έχει κρύψει πως επιθυμεί να επιστρέψει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καλές σχέσεις μαζί του και τον θέλει, ενώ για την ποιότητά του δεν τίθεται ζήτημα. Μένει, πάντως, να φανεί αν πέρα από διάθεση υπάρχει και συμφωνία στους όρους του συμβολαίου. Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα πουν μετά τις 23 Μαΐου, δηλαδή αφού ολοκληρωθεί το κυπριακό πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες, πάντως, να επιστρέψει ο «τρομοκράτης» στην ΑΕΚ είναι πολλές…

Προχωρά για στόπερ, «βλέπει» Νάβας

Ένας ξένος στόπερ, που θα ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας στη Super League, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται την υπόθεση με μυστικότητα και δεν έχει διαρρεύσει κάτι, πέρα από το ότι οι επαφές του είναι σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ραούλ Νάβας. Ο 27χρονος Ισπανός ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά φέτος έχει δοθεί δανεικός στην Εϊμπάρ, όπου αγωνιζόταν και την περασμένη διετία. Μετρά 27 συμμετοχές και 1 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του δίνει μάχη να σωθεί, ενώ το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος.

Ανταγωνισμός για Μούλντερ

Άλκμααρ και Τσβόλε προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Έρβιν Μούλντερ, ωστόσο η μεταγραφή φαίνεται πως είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Με τον 26χρονο γκολκίπερ της Φέγενορντ υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, η οποία μπορεί να πάρει γραπτή μορφή το προσεχές διάστημα, είτε με επίσκεψη του παίκτη στην Αθήνα, είτε μέσω του μάνατζέρ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x