Stoiximan Super League

Μιλάει με FIFA και UEFA

Τις επαφές με τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου (και) στο εξωτερικό προχωρά ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός αθλητισμού θα ταξιδέψει στη Νιόν για να συναντηθεί με τον Πλατινί κι αξιωματούχους της FIFA

Την πρόθεση να επεκτείνει τις επαφές για λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στους φορείς στο εξωτερικού επιβεβαιώνει ο Σταύρος Κοντονής.

Πέραν της συνάντησης με τους προέδρους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, της σύσκεψης με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και της προγραμματισμένης κουβέντας του με τους επικεφαλής ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει συζητήσεις -και μάλιστα δια ζώσης- και με τις FIFA και UEFA.

Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα λοιπόν, την προσεχή Δευτέρα (9/3) αντιπροσωπεία της ΓΓΑ με επικεφαλής τον ίδιο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί και εκπροσώπους της FIFA στη Νιόν.

Εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με έμφαση φυσικά στον τρόπο που θα ληφθούν τα σχεδιαζόμενα μέτρα χωρίς να υπάρξουν ενστάσεις απ’ την πλευρά των ομοσπονδιών για επέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x