Stoiximan Super League

Μιλάει με Βολκάν Σεν ο Άρης

Σε διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, Βολκάν Σεν, που έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- και στη Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Άρης για Βολκάν Σεν!

Οι «κίτρινοι» προχωρούν τον σχεδιάσμό τους για ενίσχυση εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, είναι σε συζητήσεις με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, που έχει αγωνιστεί και στην Φενέρμπαχτσε.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά, ενώ έχει αγωνιστεί και στην κορυφή. Είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Κόνιασπορ, που πέρυσι τερμάτισε στην 15η θέση της Super Lig.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών (ο ποδοσφαιριστής εκπροσωπείται από το γραφείο μάνατζερ Altis Sport Consulting, μέσω των Λευτέρη Σαδίκη και Okcan Tekdemir) δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα οριστικές εξελίξεις, ενώ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, που είχε ακουστεί πριν ακριβώς έναν χρόνο για την ΑΕΚ, έχει ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης.



Ο Βολκάν Σεν έχει βιογραφικό με πολύ ενδιαφέρον, διότι αφενός μετράει 26 εμφανίσεις με την εθνική Τουρκίας και αφετέρου έχει αγωνιστεί –κατά σειρά- σε Μπούρσασπορ (2005-11), Μπούρσα Μερινοσπόρ (2005-07 ως δανεικός), Τράμπζονσπορ (2011-14), Μπούρσασπορ (2014-15), Φενέρμπαχτσε (2015-17), Τράμπζοσνπορ (2017-18) και Κόνιασπορ.

Την περυσινή σεζόν έκανε 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) στο πρωτάθλημα Τουρκίας , πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Επιπλέον έκανε μια συμμετοχή στο Κύπελλο πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x