Ιταλία

Μιλάει με Κονκό η Μίλαν

Με τον Γάλλο δεξιό μπακ, Αμπντουλάι Κονκό μιλάει η Μίλαν, με τον παίκτη να έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο.

Σε επαφές με τον Αμπντουλάι Κονκό βρίσκεται η Μίλαν, όπως ανέφερε ο μάνατζερ του Γάλλου, Ντάνιελ Κόντε, σε ιταλικά μέσα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Λάτσιο, μετά από πέντε χρόνια στη Ρώμη.

«Τόσο ο Αμπντουλάι, όσο κι εγώ είμαστε έκπληκτοι που η Λάτσιο δεν του πρόσφερε νέο συμβόλαιο, μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε την προηγούμενη σεζόν», δήλωσε ο Κόντε. «Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η ομάδα δε συζήτησε καν την περίπτωση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Η Μίλαν είναι μια πολύ καλή επιλογή και υπάρχουν επίσης άλλες τρεις ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται, οπότε θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα δούμε τι θα κάνουμε. Οι Ροσονέρι πάντως, μας ενημέρωσαν ότι πριν κάνουν οποιαδήποτε πρόταση θα πρέπει να μειώσουν πρώτα το ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση».

Ο Αμπτουλάι Κονκό είναι 32 ετών και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία, έχοντας αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Σιένα, Τζένοα και Λάτσιο, ενώ τη διετία 2008-2010 αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x