Stoiximan Super League

Μιλάει με τους «φευγάτους» του Παναθηναϊκού ο Λυμπερόπουλος

Τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, μία υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Πιο δύσκολες είναι οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και είναι δύσκολο να «σπάσουν», καθώς απαιτούνται αρκετά χρήματα για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Λαουτάρο Ρινάλντι, με τον οποίο έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό επαφές και η πλευρά του γνωρίζει τις προθέσεις της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Βέμερ, και σε εκείνον θα τονιστεί ότι δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα και θα χρειαστεί να του δοθεί ένα ποσό για να αποχωρήσει.

Η πιο απλή περίπτωση είναι εκείνη του Διαμαντή Χουχούμη, ενώ στην έξοδο βρίσκονται επίσης οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Μπουμάλ.

Όλα θα αποφασιστούν σύντομα στην συνάντηση που θα έχουν ο Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα καθορίσει το μπάτζετ με το οποίο θα κινηθούν οι «πράσινοι» για μεταγραφές το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x