Ιταλία

Φαβορί ο Λοπετέγκι για να αντικαταστήσει τον Πιόλι στην Μίλαν

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Μίλαν ο Στέφανο Πιόλι, με τον Χουλέν Λοπετέγκι να είναι πρώτο φαβορί στην λίστα των «ροσονέρι», παρά τις διαφωνίες των οπαδών της ομάδας.

Ο αποκλεισμός της Μίλαν από τα προημιτελικά του Europa League αλλά και η ήττα των «ροσονέρι» από την αίωνια αντίπαλο της, Ίντερ που την έστεψε πρωταθλήτρια, έφερε τον Στέφανο Πιόλι στην πόρτα της εξόδου. Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο εκλεκτός των Μιλανέζων, είναι ο Χουλέν Λοποτέγκι.

Σύμφωνα με την «Sportmediaset», οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο deal, παρά τις αντιδράσεις τον οπαδών της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης της «Curva Sud»(οργανωμένοι της Μίλαν), αλλά και του hastag που δημιουργήθηκε στο X, #Nopetegui. Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για συμβόλαιο τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεββίλης μεταξύ άλλων, υπάρχουν τα ονόματα των Φονσέκα (Λιλ), Φαν Μπόμελ (Άντβερπ) και Κονσεϊσάο (Πόρτο), με τον Ισπανό τεχνικό να είναι όμως, το μεγάλο φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x