Ιταλία

Μίλαν: «Κάποιος δηλητηριάζει τον Ντοναρούμα!»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, άφησε σαφείς αιχμές για τον ατζέντη του Τζίτζιο Ντοναρούμα θεωρώντας πως προσπαθεί να εκβιάσει την πώλησή του.

Οι έντονες αποδοκιμασίες οπαδών κατά του Τζίτζιο Ντοναρούμα στον αγώνα Κυπέλλου με την Κιέβο, μετά τις φήμες πως πιέζει να πωληθεί, έφεραν σε κατάσταση συναγερμού τη Μίλαν.

Ο αθλητικός διευθυντής, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον ατζέντη του νεαρού γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, πως κρύβεται πίσω από την ιστορία, ενώ προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Αν κάποιος θέλει να φύγει, θα πρέπει να το πει σε μας πρώτα και μετά φυσικά να βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Δεν θα μας σύρει κανείς σε καμία κατάσταση! Ο Τζίτζιο είναι εξαιρετικό παιδί, μίλησα μαζί του πριν από λίγο και ουδέποτε είπε πως θέλει να φύγει. Ίσως κάποιος κύριος να θέλει να ενορχηστρώσει κάτι τέτοιο, αλλά εμείς υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της Μίλαν. Καταλαβαίνουμε την οργή του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν τους παίκτες μας. Δεν είναι λάθος του Τζίτζιο ό,τι συνέβη και πρέπει να τον υποστηρίξουμε, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας. Πρέπει να τον προστατέψουμε. Ξέρουμε ποιος τον δηλητηριάζει και ελπίζουμε να λύσουμε το θέμα αυτό σύντομα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x