Champions League

Μίλερ: «Δεν θα είναι θαύμα αν προκριθούμε»

Απόλυτα φυσιολογική θεωρεί ο Τόμας Μίλερ μία εντός έδρας νίκη της Μπάγερν επί της Πόρτο με 2-0, τονίζοντας τη σιγουριά του ότι οι Βαυαροί θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Την πίστη του ότι η Μπάγερν θα κάνει την "ανατροπή" κόντρα στην Πόρτο και θα περάσει στα ημιτελικά του Champions League εξέφρασε ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα αποτελέσει ποδοσφαιρικό θαύμα.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας υποδέχονται τους «δράκους» στη ρεβάνς του κατά τους 3-1 της Πορτογαλίας, με τον επιθετικό των Βαυαρών να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα και να μη χρησιμοποιήσει τακτικές τύπου "καμικάζι".

«Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να αποφύγουμε τακτικές τύπου "καμικάζι". Ακόμη και αν στο ημίχρονο δεν έχουμε πετύχει κάποιο γκολ, η πρόκριση θα είναι ακόμη εφικτή. Φυσικά και αισθανόμαστε πίεση, όμως, μία τέτοια πρόκληση θα μας κάνει καλό», ήταν τα λόγια του 25χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι του αρέσουν τέτοιες καταστάσεις, παρά την αρνητική πίεση.

«Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε την αρνητική πίεση, αλλά κατά κάποιο τρόπο μου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς, είναι απλά ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Θα συζητήσουμε την τακτική με τον προπονητή μας και θα βγούμε να παίξουμε», δήλωσε ο Γερμανός διεθνής που όταν ρωτήθηκε για την ανατροπή, επισήμανε ότι δεν θα ήταν θαύμα μία εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Πόρτο.

«Δεν μπορώ να πω γιατί θα προκριθούμε στους ημιτελικούς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Μία εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Πόρτο δεν θα ήταν και ένα θαύμα, έτσι δεν είναι;», είπε ο άσος των Βαυαρών, που τέλος τόνισε ότι θα είναι σημαντικό αυτός και οι συμπαίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

«Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο φορές. Είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι ξέρει να μάχεται μέχρι και το τελευταίο λεπτό», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x