Γερμανία

Μίλερ: «Ο Πεπ ήταν στον κόσμο του»

Την όχι και τόσο κολακευτική άποψη για τον πρώην προπονητή του, εξέφρασε ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα «στον κόσμο του».

Μάλλον θετικά είδε την αλλαγή προπονητή στη Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός φορ φαίνεται να εκτιμά απεριόριστα τον νέο τεχνικό των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον προκάτοχό του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Παρακολουθώ τι γίνεται στη Σίτι, στη Γιουνάιτεντ, τους νέους τους προπονητές, πως θα τα πάνε», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος διεθνής, για να αφήσει στη συνέχεια… αιχμές για τον Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ ήταν κάπως στον κόσμο του (σ.σ. την περίοδο που βρισκόταν στη Μπάγερν), γιατί όλη την ημέρα σκεφτόταν, πώς μπορεί να μετακινήσει έναν ποδοσφαιριστή σε μία ειδική κατάσταση για να βρει την κατάλληλη λύση. Είναι τρελό».

Ο Μίλερ μίλησε και για τον νέο τεχνικό των πρωταθλητών Γερμανίας, ενώ όπως είπε του αρέσει περισσότερο σαν άνθρωπος: «Μου είπε (σ.σ. ο Αντσελότι) ότι του αρέσουν πολύ τα πρέτσελ (σ.σ. γερμανικό κουλούρια), είναι πολύ νόστιμα. Πιστεύω ότι μπορείς να πεις μαζί του και μια κουβέντα παραπάνω, έχει βέβαια σοβαρό πρόσωπο πάντα, αλλά αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης».


Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x