Champions League

Μίλερ: «Παίζαμε 10 εναντίον 14»

Επίθεση προς τον διαιτητή της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, Βίκτορ Κασάι, εξαπέλυσε ο Τόμας Μίλερ δηλώνοντας πως ο ισπανικός σύλλογος έπαιζε με τέσσερις παίκτες παραπάνω.

Στις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν την τελικά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε ο επιθετικός των Βαυαρών, Τόμας Μίλερ.

Ο 27χρονος διεθνής, μπορεί να παραδέχθηκε πως η εμφάνιση των Γερμανών δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, ωστόσο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν με τρεις παίκτες παραπάνω, που μετά την αποβολή έγιναν τέσσερις, κατηγορώντας ευθέως τον διαιτητή του παιχνιδιού Βίκτορ Κασάι.

«Μπορεί να μην κάναμε το τέλειο ματς, όμως παίξαμε σαν άντρες. Ήταν απίστευτα δύσκολο γιατί μετά την αποβολή παίζαμε 10 εναντίον 14. Το γκολ στο 2-2 ήταν ότι χειρότερο, αφού ο επόπτης είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Αυτό μας σκότωσε» ήταν τα λόγια του Μίλερ ο οποίος πρόσθεσε «νιώθαμε καλά μετά το 1-2, ωστόσο οι διαιτητές ήθελαν να μας κόψουν τη φόρα. Δεν μπορούμε απλά να λέμε, τελείωσε το παιχνίδι και πως τέτοια πράγματα συμβαίνουν συνέχεια».

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x