Stoiximan Super League

Μιλιβόγεβιτς: «Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε μέχρι τέλους»

Την επιμονή του Ολυμπιακού, που κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη, κρατάει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την επικράτηση απέναντι στον Λεβαδειακό.

Στην επιμονή του ίδιου και των συμπαικτών του απέδωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Μιλώντας στη Nova, ο Σέρβος μέσος τόνισε πως η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που έπαιξε απέναντι στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Την επιμονή του Ολυμπιακού για τη νίκη: «Έχουμε σίγουρα κάνει πιο καλά ματς από το αποψινό, αλλά στο τέλος μπορέσαμε να βάλουμε δύο γκολ. Γνωρίζουμε καλά πως είμαστε προορισμένοι γι' αυτό. Για πιο καλούς αγώνες. Η επιμονή μας απέφερε καρπούς. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε και στο τέλος βάλαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τις κλειστές άμυνες απέναντι στην ομάδα: «Ναι. Το ξέρουμε πως κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο το να σπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες. Σήμερα στην αρχή του αγώνα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Είχαμε και τετ α τετ με τον γκολκίπερ. Γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε γενικά αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε και ο αντίπαλος έπαιζε πιο κλειστά αλλά στο τέλος μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x