Stoiximan Super League

Μιλιβόγιεβιτς: «Νίκη για τη Θύρα 7»

Αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για να την αφιερώσουν στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 είναι όλοι στον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 θα αφιερώσουν τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ όλοι στον Ολυμπιακό τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο», σχολίασε ο Σέρβος μέσος.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στη Nova...

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δε θα αλλάξει πολλά πράγματα γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ.

-εάν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ερυθρόλευκους παίκτες η τραγωδία της Θύρας 7...

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x