Super League 2

Μίλησαν οι… έδρες στο Νότο!

Με τους γηπεδούχους να επικρατούν και στα τρία παιχνίδια, ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική των play-out του Νότιου Ομίλου της Football League. Πάτησε κορυφή η Ερμιονίδα. «Βυθίζεται» η Επισκοπή.

Πάρτι… γηπεδούχων και αρκετές ανακατατάξεις στην κορυφή έγιναν στην τέταρτη αγωνιστική των play-out του Νότιου Ομίλου της Football League.

Πρώτη ανέβηκε η Ερμιονίδα μετά τη νίκη της επί του Παναιγιάλειου (3-1), με τους Αχαρναϊκό (2-1 την Επισκοπή) και Καλλιθέα (2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών) να ακολουθούν σε δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Αποφασισμένη να «πατήσει» κορυφή μπήκε στο γήπεδο η Ερμιονίδα κόντρα στον Παναιγιάλειο και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά, καθώς μόλις στο 13’, ο Δωματάς έδωσε προβάδισμα την ομάδα της Αργολίδας, ενώ 13' αργότερα, ο Παβίσεβιτς με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Ο σύλλογος του Αιγίου μείωσε σε 2-1 στο 74’ με τον Σκαρτσίλα, δίνοντας ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο η Ερμιονίδα έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις, καθώς ο Πβίσεβιτς από το σημείο του πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή.

Στο Μενίδι, ο Αχαρναϊκός υποδέχτηκε την ουραγό Επισκοπή και, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα ανέβαινε στη δεύτερη θέση, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52’ με τον Ταμπάκη, ενώ στο 70’ «κλείδωσαν» το παιχνίδι χάρη στο γκολ του Γιέσιτς. Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί είναι να μειώσουν στο 90’ με τον Σπανουδάκη, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Τέλος, ο Ηρακλής Ψαχνών ήθελε να "αντιστρέψει" την κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία, καταφέρνοντας, μάλιστα, να προηγηθεί κόντρα στην Καλλιθέα μόλις στο 15’, χάρη στην κεφαλιά του Πουλάκου.

Η αθηναϊκή ομάδα, ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και "γύρισε" το ματς. Αρχικά, ο Ντουρμισάι στο 25’ έκανε το 1-1, ενώ, πέντε λεπτά αργότερα, ο Πίκολο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ανεβάζοντας την ομάδα του στην τρίτη θέση και τους 12 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναιγιάλειος.


Δείτε εδώ τι έγινε στα play-out του Βορείου Ομίλου.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής των play-out:

Νότιος όμιλος
Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1
(25’ Ντουρμισάι, 30’ Πίκολο - 15’ Πουλάκος)

Αχαρναϊκός-Επισκοπή 2-1
(52’ Ταμπάκης, 70’ Γιέσιτς - 90’ Σπανουδάκης)

Ερμιονίδα- Παναιγιάλειος 3-1
(13’ Δωματάς, 26’ Παβίσεβιτς, 90’+3’ Παβίσεβιτς - Σκαρτσίλας)

Η βαθμολογία:
1. Ερμιονίδα 14
2. Αχαρναϊκός 13
3. Παναιγιάλειος 12
4. Καλλιθέα 12
5. Ηρακλής Ψαχνών 6
6. Επισκοπή 0

Βόρειος Όμλος
Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός 2-1
(11’ Χιντζίδης, 79’ Καρακατσάνης - 34’ Αχαλινόπουλος)

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2
(31’ Κυριακίδης - 88’ Τζέκος, 90+2 Βούτσιας)

Πιερικός-Τύρναβος 0-2
(71’ Αλεξίου, 82’ Όττα)

Η βαθμολογία:
1. Αγροτικός Αστέρας 12
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
3. Αιγινιακός 8
4. Ζάκυνθος 7
5. Τύρναβος 5
6. Πιερικός 1


Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x