Stoiximan Super League

Μίλησε στα «Παραπολιτικά» για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Συνέντευξη για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στα «Παραπολιτικά» επέλεξε να δώσει ο Άρης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί τρομοκρατίας για την «Αγιά-Σοφιά».

Δημόσια τοποθέτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά» έκανε ο Άρης Βασιλόπουλος.

Παρόλο που δεν επιβεβαιώνονται από τις Αρχές, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί τρομοκρατίας και βανδαλισμών.

«Μια συγκεκριμένη ομάδα καθημερινά τις τελευταίες ημέρες μαζεύεται έξω από το δημαρχείο και βανδαλίζει δημόσια κτίρια, κλείνει δρόμους, επιτέθηκε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε στα θεσμικά όργανα του Δήμου, απειλείται η ζωή μας, απειλείται η ζωή συγγενικών μας προσώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι αυτή η ομάδα «δεν αφορά τους φιλάθλους της ΑΕΚ, δεν είναι κανένας άνθρωπος της περιοχής. Μιλάμε για μια ξένη ως προς την πόλη μας ομάδα. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό, υπάρχει και βίντεο από το κατάστημα που χτυπήθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωρίζουμε ότι έχουν έρθει στην πόλη μας για να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν όποιον έχει διαφορετική άποψη αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου».

Ερωτώμενος για τη στάση της αστυνομίας, ο Βασιλόπουλος έκανε λόγο για στάση ανοχής λέγοντας: «Όταν καθημερινά βανδαλίζεται η πόλη, αυτή η ομάδα βάζει κόλλες στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου και στις εξόδους κινδύνου και όλα αυτά γίνονται παρουσία της αστυνομίας, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως υπάρχει ανοχή».

Ανάμεσα σε άλλα, δε, επανέλαβε ότι έχει στοχοποιηθεί από μερίδα του τύπου «που είναι κατευθυνόμενη», έκανε λόγο για ελλείψεις στο φάκελο της ΑΕΚ και ισχυρίστηκε εκ νέου ότι ο Δήμος δεν μπλοκάρει το θέμα του γηπέδου της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x