Stoiximan Super League

Μίλιτς: «Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι με τη Ριέκα» (video)

Μάθημα για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του χαρακτήρισε την ήττα με 1-0 στο φιλικό με τον Ατρόμητο ο Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, αλλά όχι, όπως είναι λογικό, για την παρουσία του Ολυμπιακού και την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση, εμφανίστηκε ο Χρβόγε Μίλιτς.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ τόνισε ότι η εικόνα των Πειραιωτών θα αποτελέσει μάθημα για τους παίκτες του Μπέσνικ Χάσι και παρουσιάστηκε βέβαιος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι κόντρα στη Ριέκα για τα play offs του Champions League.

«Είμαι χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δυστυχώς χάσαμε και είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε. Το καλό είναι ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και είναι μήνυμα για όλους μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάθημα για να βελτιωθούμε εν όψει των παιχνιδιών με τη Ριέκα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι επειδή είναι ο δρόμος μας για το Champions League. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε», ανέφερε στο Olympiacos TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x