Stoiximan Super League

Μίλιτς: «Να δικαιώσω τον Χάσι και τον Ολυμπιακό»

Αποφασισμένος να δικαιώσει τον Μπέσνικ Χάσι και τον Ολυμπιακό για την επιλογή τους να τον αποκτήσουν δήλωσε στον κροατικό Τύπο ο Χρβόιε Μίλιτς.

Ο Χρβόιε Μίλιτς χαρακτήρισε πρόκληση τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και παρουσιάστηκε αποφασισμένος να δικαιώσει τον Μπέσνικ Χάσι για την εμπιστοσύνη. Ο Κροάτης αριστερός μπακ μίλησε σε εφημερίδα τις πατρίδας του για:

-τις πρώτες εντυπώσεις του από Ελλάδα και Ολυμπιακό: «Αυτή την εβδομάδα ψάχνω σπίτι στην Αθήνα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και για την πόλη και για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα με τεράστια ιστορία και παράδοση και έναν τεράστιο αριθμό οπαδών. Είμαι πανευτυχής που είμαι εδώ».

-την προσαρμογή του: «Σε συνεννόηση με τον προπονητή έκανα δύο μέρες προπονήσεις για να μπω μετά με την ομάδα. Άρχισα προετοιμασία στις 10 Ιουλίου, πιο μετά και έτσι είμαι σε αυτήν την διαδικασία δύο εβδομάδες. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμος ακόμα για 90λεπτο».

-την επιλογή του Ολυμπιακού: «Στην Φιορεντίνα δεν παραπονέθηκα ποτέ για χρόνο συμμετοχής. Για μένα όμως είναι πολύ βασικό το να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό έρχεται μέσα από τους αγώνες. Θέλω να δείξω ξανά το τι αξίζω και για μένα και για την Εθνική. Συζητήσαμε με την ομάδα, είδα τις επιλογές μου και τις προσφορές και επέλεξα τον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό βρίσκω μία νέα πρόκληση. Μόλις άκουσα και έμαθα για Ολυμπιακό και Champions League αυτομάτως είπα μέσα μου το πόσο καλό θα ήταν αυτό για μένα».

-τους Χάσι και Μπάμπιτς που μιλάνε κροατικά: «Με θέλανε πολύ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο κόουτς με καλωσόρισε πολύ καλά και η ομάδα το ίδιο. Είχε και εμπειρία και θητεία από Κροατία. Θέλει ένα φουλ επιθετικογενές μπακ. Εγώ μέχρι τα 23 μου έπαιζα πλάγιος επιθετικός και μετά αμυντικός και βελτιωνόμουν σε αυτό κάθε χρόνο. Η Ιταλία μου προσέφερε μεγάλες εμπειρίες και με βοήθησε τακτικά και ατομικά. Μπορώ να παίξω και μπακ και εξτρέμ. Όσο για τον Ολυμπιακό ο κόουτς Χάσι μου είπε πως σε μένα βλέπει τα χαρακτηριστικά του ακραίου αμυντικού που θέλει. Εγώ από την άλλη είμαι αποφασισμένος να τον δικαιώσω και να δικαιώσω και την ομάδα».

-την εθνική Κροατίας: «Πρώτα απ' όλα να πω ότι στην Εθνική γίνεται πολύ καλή δουλειά. Για μένα είναι πάντα πολύ σημαντικό και μεγάλο προνόμιο να παίζω στην Εθνική. Είναι τεράστιο επίσης προνόμιο να είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα να αγωνίζομαι στο Champions League. Ναι στον Ολυμπιακό πήγα και λόγω του κινήτρου της Εθνικής, διότι θεωρώ ότι θα με βοηθήσει καλύτερα και πιο πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x