Stoiximan Super League

Μιλοβάνοβιτς: «Ευχαριστημένος στην ΑΕΚ ο Πογέτ»

Την ώρα που φίλοι της ΑΕΚ αναμένουν τις εξελίξεις για το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δηλώνει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός περνάει καλά στην Ένωση.

Το θέμα της παραμονής του Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό και ενώ πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του 48χρονου τεχνικού, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τονίζει με δηλώσεις του στην «Ώρα» ότι ο πρώην προπονητής της Σάντερλαντ είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους».

«Είναι απόλυτα σίγουρο πως ο Γκουστάβο είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ στην ΑΕΚ. Αν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό δεν θα έκανα καν αναφορά στο θέμα. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό που λέω», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Πρόσφατα ανέφερε Μέσο της Ισπανίας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια και ότι έγινε επαφή με τον Γκουστάβο Πογέτ. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον από Ισπανία και Αγγλία, απάντησε: «Και να συμβαίνει πάντως, εκτός από το ότι είναι φυσιολογικό, δεν αλλάζει το ότι είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x