Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς: «Δεν έπρεπε να χάσουμε, είχαμε κλασσικές ευκαιρίες»

Απογοητευμένος από την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ, αλλά περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του στην Τούμπα, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Την άποψη ότι ο Πανιώνιος άξιζε κάτι περισσότερο στο παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά την ήττα με σκορ 1-0. Ο Σέρβος προπονητής, που στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους των «κυανέρυθρων», που παρακολούθησαν από τις εξέδρες το παιχνίδι.

«Τι να πούμε γι’ αυτό το ματς... Χάσαμε ένα ματς, που δεν έπρεπε. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, που παλεύουν κάθε παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ότι σχεδιάσαμε έγινε, δεν είχαμε την κατοχή, το ξέραμε, αλλά εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, αλλά με εξαίρεση μια φάση, που έβγαλε ο τερματοφύλακάς μας και το δοκάρι, δεν είχε άλλη ευκαιρία. Να παίζεις με παίκτη λιγότερο στην Τούμπα δεν είναι ευχάριστο, ήρθε η ήττα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες, πέρα από συγχαρητήρια. Κι ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους μας, που ήρθαν εδώ» ήταν η αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτώμενος για τις ευκαιρίες που χάνει ο Πανιώνιος, τόνισε: «Είχαμε δύο επιθετικούς, που είναι από τους κορυφαίους στη Σούπερ Λιγκα, ο Ανσαριφάρντ και ο Ενγκόνγκ. Ο ένας έφυγε, ο άλλος είναι τραυματίας και είναι πίσω. Έχουμε το πρόβλημα μπροστά, κάνουμε κάποιες αλλαγές, αυτά είναι δικά μας προβλήματα. Είναι καλό που κάνουμε ευκαιρίες. Πολλοί θέλουν να έχουν μισή ευκαιρία και να βάζουν το γκολ. Όλα στο ποδόσφαιρο είναι δανεικά. Κερδίσαμε τη Λάρισα, που είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά και τον Ηρακλή, σήμερα χάσαμε».

Τέλος, για την επιλογή του συστήματος, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το παιχνίδι του. Έχει και τον Λέοβατς και τον Μάτος, που είναι πολύ επιθετικοί μπακ, περισσότερο από αμυντικοί. Ο ΠΑΟΚ γέμισε το κέντρο και προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις, χωρίς καθαρό εξτρέμ, πλην του Ενρίκε. Έχουν και χαφ, που μπορούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να γεμίσουν την περιοχή. Θα ήταν αυτοκτονία να ανοίξουμε το παιχνίδι και να τρέξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x