Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς: «Περήφανος για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποστήριξε πως τα πλέι οφ είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν οι νεαροί παίκτες εμπειρίες, ωστόσο ανέφερε πως άπαντες έχουν κίνητρο για να πάνε όσο καλύτερα μπορούν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Για το ματς:
«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και θα ήταν πιο εύκολο όταν έμεινε ο Παναθηναϊκός με δέκα παίκτες. Έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το ματς στο πρώτο μέρος, κάναμε λάθος πάσες και έπρεπε να παίξουμε πολύ διαφορετικά. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν είχε άλλο σουτ προς την εστία ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ του, το οποίο ήρθε από λάθος της αμυντικής μας λειτουργίας. Ήταν η κλάση του Μπεργκ σε αυτή τη φάση, αφού έχει δείξει γιατί είναι και πρώτος σκόρερ.

Από εκεί και πέρα δεν το βάλαμε κάτω, βάλαμε το γκολ, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Αν έπρεπε κάποιος να πάρει τη νίκη, ήμασταν εμείς. Είπα στα παιδιά ότι οι περισσότεροι που έπαιξαν σήμερα, έχουν παίξει πάλι μαζί πριν από έναν μήνα! Παίζουμε τώρα κάθε τρεις μέρες, δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη συμμετοχή μας στα πλέι-οφ με τις κορυφαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Θα κυνηγήσουμε και τ' αποτελέσματα και ό,τι έρθει στο τέλος, χωρίς άγχος, με θέληση και μαχητικότητα, όπως τα στοιχεία που είχαν τα παιδιά σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, όλοι έδωσαν τα πάντα».


Για την κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο: «Εκεί που ο Παναθηναϊκός άρχισε να αλλάζει και να προσπαθήσει να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα, παίζαμε λάθος γιατί δεν είχαμε υπομονή. Είναι σίγουρα και το γεγονός πως άλλες οι προπονήσεις, άλλο τα επίσημα ματς. Αν δεν παίζεις ένα – δυο παιχνίδια βγαίνεις από τον ρυθμό σου και σχεδόν 7-8 παίκτες δεν έχουν παίξει τόσο καιρό. Με τη θέλησή του και την καρδιά τους και την υποστήριξη των οπαδών, γίνεται πιο εύκολο».

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του: «Με αυτή τη λογική έπρεπε να φύγουμε όλοι στα σπίτια μας... Έχουμε πει πολλές φορές ότι είτε παίζεις φιλικό ματς, είτε ματς προετοιμασίας, είτε επίσημο, κυνηγάς ό,τι καλύτερο. Όλοι κυνηγούν τη νίκη. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Κάθε παιχνίδι είναι εμπειρία, ειδικά για τους νεαρούς παίκτες. Είναι ευκαιρίες αυτό το μίνι – πρωτάθλημα. Είναι κάτι καλό μετά το κανονικό πρωτάθλημα. Είσαι στην ελίτ των ομάδων. Αν ήταν και ο Ολυμπιακός μέσα, ο Πανιώνιος θα σήμαινε ότι έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Είναι μεγάλη επιτυχία. Αν θέλουν οι παίκτες να είναι νικητές, πρωταγωνιστές, πρέπει να βλέπουν επαγγελματικά τα παιχνίδια. Δεν παίζουμε δίχως στόχο. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν φοβόμαστε. Πετύχαμε το στόχο μας αλλά από εκεί και πέρα πρέπει όλοι να μάθουν να παίζουν υπό πίεση. Εκεί γίνονται οι παίκτες με ποιότητα. Να μην καταλαβαίνουν από κούραση και ζέστη. Είναι μια δοκιμασία. Για εμένα είναι ωραίο. Μακάρι να παίζουμε και κάθε μέρα παιχνίδια... Κάθε ματς είναι άλλο. Άλλες οι συνθήκες από την προπόνηση».

Για την αποχώρησή του μετά τα πλέι-οφ κι αν η είδηση επηρέασε την ομάδα: «Δεν έπαιξε ρόλο το δικό μου μέλλον. Είναι επαγγελματισμός αυτός από την ομάδα. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τι θα γίνει μετά. Λόγω της αγάπης μου με την ομάδα, όταν μιλήσαμε με την ομάδα, μιλήσαμε αντρικά και ειλικρινά γιατί και η ομάδα πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό της. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπήκε στην καρδιά μου. Αυτό δε λέει τίποτα. Είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε μια καλή παρέα, αγαπημένοι, θα δουλεύουμε και θα βγάλουμε ό,τι καλύτερο...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x