Κύπελλο Ελλάδας

Μιλούνοβιτς: «Παλέψαμε πολύ και δείξαμε ψυχή»

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1) και έδωσε αμέσως το σύνθημα για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.

Την εικόνα του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρατά ο Λούκα Μιλούνοβιτς από το 1-1.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν στο πλευρό μας. Για το παιχνίδι όλοι είδαν ότι ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Παλέψαμε πολύ, μείναμε με 10 παίκτες, δείξαμε ψυχή μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Σέρβος άσος.

Όσο για το γκολ της ομάδας του, που τελικά δεν χρεώθηκε στον ίδιο αλλά στον Φιγκέιρας (αυτογκόλ) είπε: «Όλα τα γκολ που έβαλα μέχρι τώρα είναι καλά, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, δεν ξεχωρίζω κάποιο γκολ. Το πρωτάθλημα είναι το σημαντικότερο, ακολουθεί το Κύπελλο. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για το ματς με τον ΟΦΗ που έρχεται τόνισε: «Ξέρουμε σε ποια κατάσταση είναι ο ΟΦΗ και ότι θα έρθει να παλέψει. Αλλά ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας. Έχουμε πολλά ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά θα είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, να δώσουμε το 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x