Stoiximan Super League

Μίνι προετοιμασία ξεκινάει ο Παναθηναϊκός

Ο πρώτος στόχος στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε με την πρόκριση στο Europa League και οι «πράσινοι» ξεκινούν τώρα μια νέα μίνι προετοιμασία για να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Στον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα της σεζόν τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για τους στόχους, με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League να είναι βασική προτεραιότητα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.
Μετά την υλοποίηση του πρώτου στόχου, στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις εγχώριες υποχρεώσεις και φυσικά για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Από άποψη φυσικής κατάστασης, η ομάδα δεν έχει δουλευτεί αρκετά, κάτι που ήταν συνειδητή απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι, που έχτισε έτσι την προετοιμασία της ομάδας, ώστε να είναι οι παίκτες που πιο φρέσκοι στα προκριματικά του καλοκαιριού.

Όμως από εδώ και πέρα τα δεδομένα αλλάζουν και μπαίνει το ερωτηματικό πόσο θα αντέξουν οι παίκτες στο απαιτητικό καλεντάρι με την συγκεκριμένη προετοιμασία.

Η απάντηση δίνεται από τον ίδιο τον Ιταλό τεχνικό, που έχει ετοιμάσει συγκεκριμένο σχέδιο για τη συνέχεια, προκειμένου να είναι έτοιμη ομάδα και όσον αφορά τη φυσική κατάσταση.

Έτσι λοιπόν, από σήμερα οι παίκτες του «τριφυλλιού», μετά το διήμερο ρεπό, μπαίνουν στα βαθιά αφού ξεκινούν μια μίνι προετοιμασία, όσο θα διαρκέσει και η διακοπή των υποχρεώσεων λόγω εθνικών ομάδων.

Πάντως μέσα στο διάστημα αυτό, οι «πράσινοι» θα δώσουν και δύο φιλικά με την ομάδα νέων και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για να διατηρήσουν το ρυθμό τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x