Αγγλία

Μινιολέ: «Να ανακάμψουμε με την Άρσεναλ»

Να εστιάσουν στα επόμενα παιχνίδια και όχι να κοιτάζουν τα πρόσφατα αποτελέσματα προτρέπει τους σύμπαικτες του στη Λίβερπουλ ο Σιμόν Μινιολέ.

Την άποψη ότι μπορεί να ανακάμψει η Λίβερπουλ και να βάλει τέλος στις αρνητικές της εμφανίσεις αρχής γενομένης από το ματς με την Άρσεναλ εξέφρασε ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» Σιμόν Μινιολέ. Ο Βέλγος άσος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τον προσεχή αγώνα των δυο ομάδων (Σάββατο 4/3, 7:30), ενώ δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του Κλοπ μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στον ματς του πρώτου γύρου.

«Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε. Ότι είχαμε μερικούς τραυματισμούς, πολλά παιχνίδια, πως ο Μανέ πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αλλά στο τέλος αυτές θα ήταν δικαιολογίες και δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, απλά θέλουμε να κοιτάμε μπροστά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε πως ο Γενάρης δεν ήταν από τους καλύτερους μήνες αλλά δεν θέλουμε να κοιτάμε πίσω. Έχουμε μια ευκαιρία ενάντια στην Άρσεναλ και εκεί έχουμε στραμμένη την προσοχή μας».

«Δείξαμε στο Έμιρεϊτς στην αρχή της σεζόν πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτιάξουμε φάσεις κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτό πρέπει να ξανακάνουμε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κριτική για να πάρεις ενέργεια και να πιέσεις τον εαυτό σου πιο πολύ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Είναι ένα καινούριο παιχνίδι. Καινούρια 90 λεπτά ώστε να παίξουμε, και αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το μόνο το οποίο μας νοιάζει».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x