Ελλάδα

Μίνης: «Ο Σταμαδιάνος πρέπει να αυτοεξαιρεθεί»

Σίγουρος για το ήθος του Κώστα Σταμαδιάνου δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μίνης, θεωρώντας βέβαιο πως θα αυτοεξαιρεθεί από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση.

Την σιγουριά του για το ήθος του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Κώστας Σταματιάνου εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μίνος.

Ο πρώην αθλητικός δικαστής, μάλιστα, εμφανίστηκε βέβαιος πως από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα της εμπλοκής του γιου του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο», με την οποία ασχολείται, σύντομα θα αυτοεξαιρεθεί.

«Για τον συγκεκριμένο δικαστή μπορώ να πω πως είναι κορυφαίος σε ήθος και γνώσεις. Αν γνώριζε ότι συμβαίνουν αυτά, ότι ο γιος του έχει οριστεί, δεν θα παρέμενε για να δικάσει. Πιστεύω ότι θα τα λάβει σοβαρά όλα υπόψη και θα αυτοεξαιρεθεί», τόνισε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη και συνέχισε λέγοντας:

«Οι δικαστές έχουν φορτιστεί με τεράστιες υποθέσεις. Γενικά, η ελληνική δικαιοσύνη είναι αργή. Για τον συγκεκριμένο δικαστή, πάντως, δεν έχω να καταλογίσω τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x