Ελλάδα

Μίνης στον ΣΠΟΡ FM: «Οι δικαστές στην Ελλάδα δεν έχουν τη δύναμη να φτάσουν εκεί που πρέπει»

Την άποψη ότι στα δικαιοδοτικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε για να αποδίδεται δικαιοσύνη εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην αθλητικός δικαστής, Νίκος Μίνης.

Τη δική του εκτίμηση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο -και ειδικά στον χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης- έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μίνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο πρώην αθλητικός δικαστής εξέφρασε την άποψη ότι οι δικαστές στη χώρα μας δεν έχουν τη δύναμη να φτάσουν εκεί που πρέπει.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του γιατί η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα των στημένων αγώνων, ενώ άφησε αιχμές και για τα επί χρόνια στελέχη της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μίνης στην «Έφεση της Τρίτης»

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η Πολιτεία δεν έχει τη βούληση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτοί που έχουν την οικονομική εξουσία φαίνεται ότι έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν και την εξουσία. Κανείς υπουργός, αν ήθελε να βάλει τάξη, δεν θα επέτρεπε αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο παγκοσμίως ενώνει τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει το να μην μπορούν να κάτσουν σε ένα τραπέζι για να δουν πώς θα το φτιάξουν και να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου».


Για τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου: «Ο δικαστές δεν έχουν τη δύναμη να φτάσουν εκεί που πρέπει να φτάσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτοί που είναι επικεφαλής στην Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των στημένων αγώνων. Χθες μου είπε κάποιος ότι ο Ολυμπιακός έδωσε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Για να δείτε που έχει φτάσει το πράγμα…

Υπάρχει πολύς κόσμος που λέει ότι η περίοδος του “Βαρδινογιαννισμού” ήταν η καλύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί πράγματι τότε το πρωτάθλημα το είχαν πάρει πέντε διαφορετικές ομάδες».


Για τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας: «Αυτοί οι κύριοι που είναι στην ΕΠΟ από πού παίρνουν αυτά τα χρήματα; Ποιος τους ελέγχει; Πρέπει να γίνει ένας νόμος που να απαγορεύει σε αυτούς τους κυρίους που είναι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο να μετέχουν στις εκλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x