Stoiximan Super League

Μήνυμα Λαμίας στους οπαδούς της: «Καθίστε κάτω!!!»

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας, στο περιθώριο της νίκης της τοπικής ομάδας επί του Πλατανιά. Έξαλλοι οι οπαδοί…

Κάτι πρωτόγνωρο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Φθιώτιδα. Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά ουσιαστικά η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε από τους οπαδούς της να καθίσουν κάτω!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΣ Λαμία Cartoonistas με δημοσίευση του στο facebook, συγκεκριμένο πρόσωπο που λειτουργεί για την ΠΑΕ έδωσε εντολή να βγει ανακοίνωση ώστε κάποιοι φίλαθλοι της Λαμίας στο πέταλο που ήταν όρθιοι και φώναζαν υπέρ της ομάδας τους να καθίσουν στις θέσεις τους και να μην στέκονται όρθιοι.

Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου, που απολύτως φυσιολογικά ήθελε να τραγουδήσει υπέρ της ομάδας του. Φυσικά οι φίλοι της Λαμίας δεν τήρησαν την εντολή και το μόνο που έκαναν ήταν να τα βάλουν με το συγκεκριμένο πρόσωπο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μάλιστα σε ανακοίνωση τους στο facebook ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, την απομάκρυνσή του συγκεκριμένου προσώπου από την ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr όταν το θέμα έφτασε στα αυτιά της διοίκησης, η τελευταία, ήταν εξοργισμένη από την πρωτοφανής οδηγία-εντολή που δόθηκε στους οπαδούς και ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της Λαμίας

LAMIA Cartoonistas CLUB

Λαμιώτες έχασαν το πρώτο Ημίχρονο γιατί αργεί η διαδικασία των εισιτηρίων…
Ο άλλος δίνει εντολή να κάτσουμε κάτω οι όρθιοι στο γήπεδο…
Αν δεν μας θέλετε να μας το πείτε… Όχι για να φύγουμε Εμείς αλλά εσείς…
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΙΩΤΩΝ…
ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x