Γενικά

Μήπως μας κρύβουν… χρόνια;

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι όντως τόσο νέοι όσο δηλώνουν. Το sport-fm.gr, με τη βοήθεια του how-old.net και πάντα με χιουμοριστική διάθεση, ρίχνει… φως στην υπόθεση!

Δεν έχουν υπάρξει φορές που έχετε δει έναν ποδοσφαιριστή και έχετε πει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο μικρός, αυτός μοιάζει για 40άρης». Σίγουρα αρκετές!

Το sport-fm.gr λοιπόν, με αφορμή τις… ανησυχίες με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών πήρε θέση και χρησιμοποιώντας το how-old.net έκανε το... «τεστ» σε τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Το how-old.net είναι μία ιστοσελίδα όπου μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία (δική σας, ενός φίλου σας ή ακόμα και κάποιου διάσημου) και εκείνο, με βάση το πρόσωπο, υπολογίζει την ηλικία.

Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα:

1) Άριεν Ρόμπεν
Ηλικία: 31

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν που από την πρώτη στιγμή που τον θυμόμαστε στα γήπεδα, έμοιαζε τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερος. Βέβαια φταίει και το γεγονός ότι έχει χάσει τα μαλλιά του, όμως εμείς οφείλαμε να κοιτάξουμε την περίπτωσή του.

Βάλαμε μια φωτογραφία του λοιπόν στο how-old και το αποτέλεσμα ήταν… 50!!!

inner

2) Ντιέγκο Κόστα
Ηλικία: 26

Παίκτης που άργησε να ξεπεταχτεί και που έφτιαξε το όνομά του την περσινή σεζόν στην εκπληκτική πορεία της Ατλέτικο. Βλέποντάς τον λες ότι θα είναι τουλάχιστον 32… Ε, το how-old τον μεγάλωσε λίγο παραπάνω, κάνοντάς τον 37!

inner

3) Σαμουέλ Ετό
Ηλικία: 34

Ο Καμερουνέζος φορ τον οποίο ένα χρόνο πριν, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αναρωτηθεί την ηλικία του, με την κάμερα να τον πιάνει να λέει: «Ο Ετό είναι 32. Μπορεί να είναι και 34. Ποιος ξέρει;».

Αν υποθέσουμε ότι το how-old ξέρει τότε ο Πορτογάλος τεχνικός έπεσε έξω, καθώς το αποτέλεσμα ήταν 38!

inner

4) Ζόσεφ Μιναλά
Ηλικία: 18

Τελευταίος στη λίστα μας ήταν ο μέσος της Λάτσιο. Ο Καμερουνέζος έγινε ευρέως γνωστός πέρσι λόγω της ηλικία τους, καθώς δηλώνει 18(!) την ώρα που δείχνει τουλάχιστον 50.

Αποτέλεσμα του how-old… 58!

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x