Stoiximan Super League

Μισός ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έξι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έμειναν ξανά εκτός κανονικού προγράμματος.

Παιχνίδι δεν θα έχει αυτό το Σ/Κ και από μια άποψη ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ.

Διότι η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες του που αντιμετωπίζουν ή προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών να επανέλθουν.

Έξι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά», για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έμειναν εκτός του κανονικού προγράμματος της προπόνησης την Παρασκευή. Ενώ λοιπόν οι υπόλοιποι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο με τέσσερις εστίες, ο Γκολάσα συνέχιζε το ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Παράλληλα, οι Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Γλύκος ακολουθούσαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Εκεί έμεινε, δε, για θεραπεία ο Φακούντο Περέιρα, ενώ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ειδικό πρόγραμμα.

Δεδομένης της διακοπής, πάντως και για να διατηρήσει η ομάδα κάποιο ρυθμό, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x