Κύπελλο Ελλάδας

Μισός στα μετόπισθεν ο Παναθηναϊκός

Μετά την απώλεια του Κουτρουμπή, προστέθηκαν ακόμα δύο απουσίες για την άμυνα του Παναθηναϊκού ενόψει Κισσαμικού. Διεκδικεί φανέλα βασικού ο νεαρός Ευαγγέλου!

Με πολλές απουσίες στα μετόπισθεν θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό ο Παναθηναϊκός, στο αυριανό πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου.

Μετά τον Κουτρουμπή που ήταν γνωστό από χθες πως δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση (εντούτοις θα παίξει με την ΑΕΚ την Κυριακή), νοκ-άουτ τέθηκαν και οι Μολέδο-Κουρμπέλης, αμφότεροι λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Δεδομένου, λοιπόν, πως και ο Σάμπα είναι... σταθερά εκτός, καθαρόαιμα στόπερ έχουν απομείνει οι Τελάντερ, Ρέις, Ευαγγέλου, με τον Έλληνα άσο να διεκδικεί φυσιολογικά φανέλα βασικού, καθώς τα κουκιά δεν βγαίνουν και η λογική λέει πως ο Ρέις θα παίξει στα χαφ ως «κόφτης», λόγω και της απουσίας των Κουρμπέλη-Ζέκα (τιμωρημένος).

Τέλος, ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Ουζουνίδη δεν βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αφού γίνεται ροτέισον τερματοφύλακα στο Κύπελλο, όπως και ο «φευγάτος» Ιβανόφ. Λόγω Κόπα Άφρικα απουσιάζουν οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο και Εμποκού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό Χανίων αύριο στη Λεωφόρο αποτελείται από τους: Στιλ, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x