Stoiximan Super League

Μητρόπουλος: «Ο Ουζουνίδης είναι η μόνη ελπίδα για σωτηρία στον Παναθηναϊκό»

Το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη έπλεξε ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ως την μοναδική ελπίδα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχα μια διαφωνία με τον κ.Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και γι αυτό έφυγα... Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Ακόμη πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μητρόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εμφάνιση του Λεβαδειακού:
«Τα βάλαμε κάτω όλα μέσα στην εβδομάδα, μιλήσαμε και αποφασίσαμε να τα δώσουμε όλα... Είπαμε ότι στα παιχνίδια αυτά παίζουν ρόλο οι μονομαχίες. Δώσαμε προσοχή σε αυτό και νικήσαμε».

-εάν περίμενε την εμφάνιση αυτή του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα, αλλά δεν την περίμενα έτσι... Είδα ότι δεν είχαν πάθος οι παίκτες. Βλέπεις στα μάτια του ότι δεν είμαστε καλά και εσύ το βλέπεις αυτό και παίρνεις πάνω σου...»

-για τον Ανιγκό...
«Είναι άλλη η φιλοσοφία του συγκριτικά με τα άλλα χρόνια. Ξέρει να διαχειρίζεται τα κακά αποτελέσματα και φάνηκε και πρόσφατα. Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει...

-για τον Ουζουνίδη:
«Είχα μια διαφωνία με τον κ.Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και γι αυτό έφυγα... Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Ακόμη πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η εικόνα που είχε όμως στον πάγκο δείχνει πολλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει πότε. Πιστεύω ότι είναι η μόνη ελπίδα και σωτηρία για τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x