Champions League

Μίτσελ: «Να σταθούμε στο ύψος μας»

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Μίτσελ έπειτα από τις Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ, που φέρνει στο δρόμο του Ολυμπιακού τις Παρί, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, έδειξε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες, ενώ χαρακτήρισε φαβορί τη Μονακό.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κλήρωση. Η παρουσία μας και μόνο σημαίνει ότι είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Ολυμπιακού.

«Δεν είναι μία δύσκολη κλήρωση, δεν είναι όμως και εύκολη. Σε πρώτη φάση η Μπενφίκα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το φαβορί του ομίλου. Εμείς, από τη μεριά μας, γνωρίζουμε καλά την Άντερλεχτ την οποία αντιμετωπίσαμε πριν από περίπου ένα μήνα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Μίτσελ αναφερόμενος στους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

«Δεν πρέπει να αποσυντονιζόμαστε, υπάρχει μπροστά μας ο Λεβαδειακός για το πρωτάθλημα και γι’ αυτό έχουμε το μυαλό μας στραμμένο εκεί», είπε κλείνοντας μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x