Ισπανία

Μίτσελ: «Ταιριάζει στον Σιόβα το ισπανικό πρωτάθλημα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Σιόβα ο Μίτσελ, με τους δύο να τίθενται αντιμέτωποι στην ερχόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στην Λεγανές και την Μάλαγα.

Αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Σιόβα τίθεται την ερχόμενη Κυριακή ο Μίτσελ. Συγκεκριμένα, η Λεγανές υποδέχεται τη Μάλαγα για την 28η αγωνιστική της Primera Division, με τους δύο να συναντιόνται μετά την κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό.

Το παραπάνω γεγονός στάθηκε αφορμή ώστε οι Ισπανοί δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τον Μίτσελ για τον Σιόβα. Και ο τεχνικός της Μάλαγα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του στον Ολυμπιακό και νυν της Λεγανές.

«Με εμένα προπονητή ήταν πάντα βασικός στα σημαντικά ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής και είναι ένα καλό τεστ για τον ίδιο η Λεγανές.

Είναι καλός στις στημένες φάσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όχι μόνο λόγω της σωματοδομής όσο κι επειδή κινείται συνεχώς. Με την μπάλα στα πόδια ξέρει τι πρέπει να κάνει και αμύνεται καλά. Του πάει το ισπανικό πρωτάθλημα γιατί είναι πιο έντονο από το ελληνικό. Μίλησα μαζί του και ξέρει τι θα συναντήσει»
, ήταν τα λόγια του για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x