Stoiximan Super League

Μίχελ: «Ήταν στη λίστα μου ο Στανόγεβιτς»

Τις φήμες όσον αφορά την επιλογή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς διέψευσε ο Λούμπος Μίχελ, πριν από την παρουσίαση του Σέρβου ως προπονητή του ΠΑΟΚ.

Από την αρχή ήταν στη λίστα του ΠΑΟΚ το όνομα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, όπως δήλωσε Λούμπος Μίχελ και διέψευσε τις φήμες αναφορικά με την επιλογή του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ στην παρουσίαση του 43χρονου τεχνικού

«Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πολλές ερωτήσεις και απορίες και είναι νομίζω σωστό να γίνεται μία συνέντευξη Τύπου στο ξεκίνημα της σεζόν με τον προπονητή, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις, επειδή υπάρχουν απορίες.

Σίγουρα είναι μία σημαντική απόφαση το να πάρεις προπονητή, αρκετοί περίμεναν να γίνει πιο γρήγορα η απόφαση, αλλά δεν θέλαμε να βιαστούμε.. Μπορώ να πω ότι είχαμε 15-16 ονόματα στην αρχή στη λίστα μας, ο Αλεξάντερ ήταν στους 4 τελικούς προπονητές και η τελική απόφαση πάρθηκε και θα είναι αυτός ο προπονητής μας, με συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Είναι νέος σε σύγκριση με μένα, αλλά έχει εμπειρία, έχει κερδίσει το πρωτάθλημα με την Παρτιζάν, έχει δουλέψει στην Εθνική κι έχει δουλέψει και στην Κίνα με μεγάλους παίκτες σε μεγάλες ομάδες, έχει λοιπόν την εμπειρία ώστε να είναι ένας επιτυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x