Stoiximan Super League

Μίχελ: «Ο Μακ διάλεξε την Ζενίτ»!

Στην Ζενίτ καταλήγει, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ρόμπερτ Μακ καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ με δηλώσεις του στην Ρωσία τόνισε πως ο Σλοβάκος αποφάσισε οριστικά.

Θέμα χρόνου αποτελεί η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Μακ στην Ζενίτ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μιλώντας σε Ρωσικά Μέσα τόνισε πως ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός διάλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, παρότι η πρόταση της Άντερλεχτ ήταν καλύτερη.

Αναλυτικά:

«Η Ζενίτ ενδιαφέρεται καιρό για τον παίκτη. Είχαμε τρεις προτάσεις. Η πιο σοβαρή ήταν από την Άντερλεχτ. Ο Ρόμπερτ ταξίδεψε μέχρι και στις Βρυξέλλες. Όμως σήμερα στις 11:00 διάλεξε τη Ζενίτ. Ο ίδιος θέλει να παίξει στο ρώσικο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω γι’αυτόν.

Πριν 10 μέρες μιλούσα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και με ρώτησε για τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του Μακ. Όσον αφορά τις αγωνιστικές του δυνατότητες, ο Μιρτσέα ξέρει ήδη τον παίκτη. Θυμήθηκε και όταν σκόραρε στο ματς Ουκρανία-Σλοβακία τον Οκτώβρη του 2014.

Οι δυο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους και τώρα ο ατζέντης του Μακ συζητάει τους όρους του συμβολαίου του παίκτη. Νομίζω ότι η μεταγραφή θα οριστικοποιηθεί πριν το τέλος της εβδομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x