Γενικά

«Μνηστήρας» για Γκέκα

Η Ακίσαρσπορ αποτελεί παρελθόν για τον Γκέκα, αλλά δεν αποκλείεται το μέλλον του να είναι και πάλι στο τούρκικο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Καρσίγιακα.

Έχει πέραση στην Τουρκία ο Γκέκας. Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο καιρό από την Ακίσαρσπορ, μετά τη ρήξη του με τον τεχνικό της και παλιά δόξα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρομπέρτο Κάρλος, όμως δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Super Lig και να αγωνιστεί σε Σάμσουνσπορ, Κόνιασπορ και Ακίσαρσπορ.

Ο 34χρονος επιθετικός (έχει γενέθλια σήμερα) έκανε 24 συμμετοχές στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και πέτυχε 12 γκολ, ενώ στο Κύπελλο σημείωσε ένα τέρμα σε τρία παιχνίδια. Ωστόσο, από τον Μάρτιο και μετά έγινε ξένο σώμα, με τον Βραζιλιάνο προπονητή να μην τον υπολογίζει, ενώ του απαγορεύτηκε από το ένα σημείο και μετά να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα, ο Λαρισαίος έχει προσφύγει στη FIFA και διεκδικεί χρήματα από την Ακίσαρσπορ.

Ο Γκέκας έχει πολύ καλή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα της γειτονικής χώρας, καθώς σε 74 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 45 γκολ και σε τέσσερα Κυπέλλου έχει σκοράρει μια φορά.

Παράλληλα, η Καρσίγιακα κινούνται και για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Γκεντσλερμπιρλιγκί, Ζακ-Ζακ Γκοσό.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x