Αγγλία

Μοντανιέ: «Απόφαση του Περέιρα να αφήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Στην αποκάλυψη ότι ήταν επιλογή του Περέιρα να φύγει από τη Νότιγχαμ, προχώρησε ο Μοντανιέ.

Η συνεργασία μεταξύ Μοντανιέ και Περέιρα ήταν άριστη, γι'αυτό και η φυγή του τελευταίου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της Νότιγχαμ, το παραπάνω γεγονός ήταν καθαρά επιλογή του Περέιρα.

em>Ήταν δική του απόφαση. Το σεβόμαστε και προχωράμε», ήταν η λακωνική δήλωση του Μοντανιέ, για να συνεχίσει: «Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε μαζί. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ στον Περέιρα καλή επιτυχία ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φόρεστ με τον Περέιρα εκτελεστικό διευθυντή, έκανε 12 μεταγραφές μεταξύ των οποίων ο Δανός επιθετικός, Νίκλας Μπέντνερ και τους δυο Πορτογάλους Περέιρα και Λικά.

Επίσης, ο Μοντανιέ δεν είναι βέβαιος αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Περέιρα ενώ -όπως τόνισε- το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η μελλοντική οργάνωση των «κόκκινων»: em>Μου αρέσει να δουλεύω με το κλαμπ, με όλους εδώ. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κάτι μόνος μου. Η λήψη αποφάσεων θα παρθεί μαζί με όλο το τεχνικό επιτελείο και τον πρόεδρο για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην οργάνωση και δομή του οργανισμού της Νότιγχαμ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια:Γιώργος Μαϊμουδόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x