Ιταλία

Μοντέλα: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Την άποψη πως η Μίλαν δεν άξιζε να χάσει εξέφρασε ο Βιτσέντσο Μοντέλα μετά το τέλος του αγώνα των «ροσονέρι» με την Τζένοα, στο οποίο η ομάδα του Ιταλού τεχνικού υπέστη βαριά ήττα με 3-0.

Η Μίλαν υπέστη βαριά ήττα με 3-0 στο «Μαράσι» από τη Τζένοα, με τον τεχνικό των «ροσονέρι» Βιτσέντσο Μοντέλα να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα.

Ένα άσχημο «stop» για τη Μίλαν μετά την σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους με τους «διαβόλους» να γνωρίζουν την ήττα από τη Τζένοα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Serie A, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθούν έστω και προσωρινά στην κορυφή του campionato.

Όπως υποστήριξε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου Βιτσέντσο Μοντέλα στην συνέντευξη Τύπου βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του δεν άξιζαν την ήττα, πόσο μάλλον με ένα βαρύ σκορ όπως το 3-0. Όσο για τις επιλογές στην κατάρτιση της ενδεκάδας δήλωσε: «Οι επιλογές είναι κάθε φορά συγκεκριμένες και προσεγμένες. Όλα γίνονται βάσει λογικής. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Οι παίκτες μου θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από το παιχνίδι τους σήμερα (σ.σ χθες)».

Στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για το γεγονός της εισόδου του αντιπροέδρου του κλαμπ Αντριάνο Γκαλιάνι στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς απαντώντας: «Έρχεται πάντα στα αποδυτήρια. Συζητά μαζί μας και αναλύουμε τον αγώνα». Όσον αφορά τον αγώνα αυτόν καθ' αυτόν ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αναμενόταν. Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν χαμηλός. Οι αντίπαλοί μας δεν σε αφήνουν να παίξεις με μαρκαρίσματα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε πως παίζει η Τζένοα. Έκοψαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και πήγαν το ματς στα δικά τους μέτρα, στη δύναμη. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου είναι ψεύτικο. Δεν έκαναν ούτε ένα σουτ στην εστία. Στη συνέχεια αν και μείναμε με 10 φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το 2-0 όλα τελείωσαν».

Για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει την πορεία της ομάδας τόνισε: «Είναι απλά ένα μικρό ατύχημα σε ένα μακρύ ταξίδι. Απόψε (σ.σ χθες) παίξαμε καλύτερα από άλλες φορές που κερδίσαμε. Η πραγματική Μίλαν είναι αυτή από την αρχή του campionato μέχρι σήμερα, όχι αυτή ενός άσχημου αποτελέσματος κοιτώντας μόνο το σκορ», ενώ για την αντικατάσταση του Κάρλος Μπάκα δήλωσε: «Παίζει συνέχεια και κάνει γκολ όπως είναι η δουλειά του. Οι αμυντικοί της Τζένοα πήγαιναν το παιχνίδι στη δύναμη, έκαναν το παιχνίδι στατικό και τον εξουδετέρωναν. Δεν του ταίριαζε ο ρυθμός οπότε ήταν καλύτερο να δοκιμάσουμε κάτι άλλο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x