Stoiximan Super League

Μοντέστο: «Η δουλειά μας πλέον γίνεται με υπολογιστές. Δεν σταματάει»

Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα τμήματα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ στην εποχή του κορωνοϊού ανάλυσε ο Φρανσουά Μοντέστο, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Στοπ» σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης έβαλε η έξαρση του κορωνοϊού και ο Φρανσουά Μοντέστο κλήθηκε να αναλύσει τον τρόπο που λειτουργούν πλέον ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως τόνισε ο Γάλλος παράγοντας, οι σκάουτερ των δύο ομάδων που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη δουλεύουν πλέον από το σπίτι και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb»

Για την κατάσταση στην Αγγλία με τον κορωνοϊό: «Ήμουν στην Αγγλία πριν τρεις μέρες. Στο Λονδίνο τα πάντα είναι ανοικτά, τα τρένα είναι γεμάτα. Και σε περίπτωση που κάποιος είχε κάποιος σύμπτωμα έπρεπε να ελεγχθεί. Βέβαια τώρα τα πράγματα άλλαξαν κι εκεί».

Για το πώς αλλάζει η δική του δουλειά: «Εκείνο που μετράει είναι η υγεία όλων μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές. Τα περισσότερα πρωταθλήματα σταμάτησαν. Είπα στους σκάουτερς που έχω στην ομάδα μου πως όλη δουλειά θα γίνεται με τους υπολογιστές. Παρακολουθούμε πολλούς παίκτες. Αλλά περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Πως θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Τι θα γίνει με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο».

Για την μετάβαση από Ελλάδα στην Αγγλία: «Ήταν σαν να έζησα σε δύο κόσμους. Στην Ελλάδα τα πάντα κλείνουν. Στην Αγγλία δεν ήταν έτσι. Στην Ιταλία ελπίζω τα δραστικά μέτρα που ελήφθησαν να αποδώσουν. Μέχρι πρότινος παίζαμε σε γεμάτα γήπεδα αλλά τώρα αυτό αλλάζει. Τελικώς σταματούν τα πρωταθλήματα».

Για τα άλλα μέτρα στην Ελλάδα: «Τα παιδιά μου δεν πηγαίνουν σχολείο εδώ και μία εβδομάδα. Θεωρώ ότι σε λίγες ημέρες θα έχουν κλείσει τα πάντα. Η Ιταλία έχει πάρει τώρα τα σωστά μέτρα και ας μην φαίνεται αυτό ωραίο στην τηλεόραση. Πρέπει να μένουμε σπίτι και να προσέχουμε».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα τεστ που έπρεπε να γίνουν για τον κορωνοϊό: «Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Εξετάστηκαν όλοι. Ευτυχώς και στον Ολυμπιακό και στην Φόρεστ ήταν όλοι καθαροί. Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά».

Για την κίνηση του Ντιέγκο Κόστα να βήξει στις κάμερες ως αστείο: «Τι να πεις για την άγνοια κάποιων ανθρώπων; Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με τον κορωνοϊό και ενώ έχουν πεθάνει άνθρωποι. Δεν είναι για να κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x