Ισπανία

Μόντριτς: «Η μπάλα δεν μπαίνει μέσα και πρέπει να δούμε γιατί»

Ο Κροάτης ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν να μην υποστεί η Ρεάλ Μαδρίτης μια ακόμα ήττα, σαν αυτή που γνώρισε από τη Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου» που την άφησε δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Σε πολύ κακό φεγγάρι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Ρεαλ Σοσιεδάδ με 2-0. Η «Βασίλισσα» πάει από το κακό στο χειρότερο στη φετινή La Liga και ο Λούκα Μόντριτς είναι έτοιμος να ψάξει τι φταίει γι’ αυτό.

«Μας λείπουν τα γκολ και η ενότητα μέσα στο γήπεδο. Στο ‘Μπερναμπέου’ μας βάζουν γκολ κι εμείς δεν σκοράρουμε πολύ. Πρέπει να κάτσουμε κάτω, να μιλήσουμε και να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι μια φορά, έχει συμβεί πολλές φορές. Πρέπει να βρούμε λύση, πολλοί παίκτες δεν αποδίδουν το μέγιστο. Πρέπει να βελτιωθώ και να αναλάβω ευθύνες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αλλά όλα αυτά που πρέπει να μας ενώσουν περισσότερο», είπε ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» για το 2018.

Ο Κροάτης μίλησε και για τον Σολάρι που περνά και εκείνος δύσκολες στιγμές μετά τον Λοπετέγκι.

«Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν μπορεί να βάλει γκολ. Εμείς είμαστε στο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε δημιουργία, αλλά μας λείπει το γκολ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν θα κατηγορήσουμε τον Σολάρι. Νομίζω πρέπει να κάνουμε όλοι αυτοκριτική. Η μπάλα δεν μένει μέσα και πρέπει να δούμε γιατί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x