Euro 2024

Μόντριτς κατά FIFA: «Δεν ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές»

Τα βέλη του εναντίον της FIFA εξαπέλυσε ο Λούκα Μόντριτς, σε δηλώσεις του με αφορμή την απόφαση των ιθυνόντων της για τον αγώνα Κροατία-Κόσοβο.

Τις αποφάσεις και τη νοοτροπία της FIFA καυτηρίασε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, με αφορμή την απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να αναγκάσει τους παίκτες της Κροατίας και του Κοσόβου να συνεχίσουν τον μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή, λίγες ώρες μετά την οριστική διακοπή του εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης.

«Αυτά τα οποία έγιναν στο παιχνίδι μας επηρέασαν πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου.

«Το Σάββατο το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να κοιμηθούμε 2-3 ώρες παραπάνω. Παρόλα αυτά, επόμενο πρωί έπρεπε να ξυπνήσουμε και να προετοιμαστούμε σαν να βρισκόμαστε στον στρατό, διότι ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι θα συνεχιστεί σήμερα η αναμέτρηση», συμπλήρωσε εξοργισμένος ο μέσος .

Tέλος, ο Μόντριτς, ο οποίος έδωσε και την ασίστ για το γκολ της ομάδας του τόνισε: «Όπως καταλαβαίνεται σε καμία περίπτωση η προετοιμασία μας δεν ήταν επαρκής. Η FIFA για ακόμη μια φορά απέδειξε πως δεν νοιάζεται καθόλου για εμάς τους ποδοσφαιριστές, ούτε εάν τραυματιστούμε λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, παρά μόνο ενδιαφέρεται για το να πραγματοποιηθεί το ματς. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως η ομοσπονδία δε μετέθεσε το παιχνίδι μας με την Τουρκία για την Τετάρτη, αλλά το άφησε την Τρίτη με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου χρόνο να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Αξίζει να σημειωθεί, για όσους δεν γνωρίζουν πως ο αγώνας Κροατία-Κόσοβο, ο οποίος διεξήχθει το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη στο γήπεδο «Μακσιμίρ» στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μundial 2018 διακόπηκε οριστικά στο 27ο λεπτό, λόγω της έντονης βροχής και συνεχίστηκε μια ημέρα μετά, με την ομάδα της Κροατίας να επικρατεί με 1-0 χάρις σε τέρμα του Ντομαγκόι Βίντα στο 74’.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x