Αγγλία

Μόγες: «Έχω πράγματα να αποδείξω»

Ως προσωπική πρόκληση αντιλαμβάνεται την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουέστ Χαμ ο Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Ντέιβιντ Μόγες αντιλαμβάνεται πως μετά την Έβερτον η προπονητική του καριέρα έχει πάρει την κατιούσα και αντιμετωπίζει την ανάληψη των ηνίων της Γουέστ Χαμ και ως προσωπική πρόκληση για να δώσει απαντήσεις.

«Έχω να αποδείξω ορισμένα πράγματα. Μερικές φορές χρειάζεται να… επισκευάσεις κάποιες καταστάσεις και εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να το κάνω. Είναι καλό για εμένα που επέστρεψα στους πάγκους. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Θέλω να τα πάω καλά και να δω και την ομάδα να τα πηγαίνει εξίσου καλά», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σκωτσέζου προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις νέες φιλοδοξίες του:

«Οι στόχοι μου είναι άμεσοι! Θέλω να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει, όμως, να αρχίσω τη δουλειά από το αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε στα μετόπισθεν και να τελειώνουμε ορισμένα ματς δίχως να δεχόμαστε γκολ. Σημασία έχουν οι νίκες και όχι τόσο ο τρόπος που θα έρθουν. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αναμφισβήτητα δεν τους αξίζει να βρίσκονται στη θέση που είναι σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x