Europa League

Μοίρασε πεντάρα η ΑΕΚ Λάρνακας

Με εντυπωσιακό τρόπο ετοιμάζεται για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Europa League η ΑΕΚ Λάρνακας, αφού νίκησε 5-0 τη Λίνκολν Ρεντ του Γιβραλτάρ στον πρώτο τους αγώνα για τον πρώτο προκριματικό.

Η ΑΕΚ Λάρνακας σάρωσε 5-0 στην Κύπρο την αδύναμη Λιονκολν Ρεντ στον πρώτο μεταξύ τους ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση, περιμένοντας εκεί μια εκ των Λεβάντια Ταλίν ή Κορκ Σίτι, ενόψει της τυπικής διαδικασίας της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο κρατίδιο της Ιβηρικής.

Στο 22’, η κεφαλιά του Φλοριάν μετά το κόρνερ του Χέφελ κατέληξε στα δίκτυα του Νάβας και έγινε το 1-0. Στο 52’, με κεφαλιά του Τομάς από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Τέτε από αριστερά έγινε το 2-0 για τους Κύπριους.

Στο 65’ με σουτ του Τομάς και στο 68’ με ωραίο πλασέ του Φλοριάν έγινε το 4-0. Στο 77’, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τρισκόφσκι μέσα στην περιοχή και ο ίδιος με την εύστοχη εκτέλεση έκανε το 5-0.

Στο 88’, ο Μαλόκου είχε σουτ στο δοκάρι.


ΑΕΚ: Χουάν Πάμπλο, Σόρια, Αντωνιάδης, Καταλά, Λαρένα, Τομάς, Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Λαμπάν, Φλοριάν

Λίνκολν: Νάβας, Γκαρσία, Τσιπολίνα Χ., Μπαρτόν, Μπερνάντο Λόπες, Κασιάρο Λ., Κασιάρο Κ., Τσιπολίνα Ρ. , Καλδερόν, Μαρτίνες, Κάστελς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x