Ελλάδα

Μοιράστηκαν τα πόστα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ

Παρά το πάγωμα των σχέσεων Σαββίδη – Μελισσανίδη, η παράταξη Γραμμένου δεν πρόκειται να διαμελιστεί ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Μάλιστα φαίνεται πως είναι ήδη μοιρασμένα τα πόστα.

Βασικό θέμα στα... πηγαδάκια στην συνάντηση των Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ήταν οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη και πόσο θα παίξουν ρόλο στην επόμενη μέρα της ΕΠΟ.

Μετά τον τελικό Κυπέλλου, οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν «παγώσει», αλλά αυτό δεν φαίνεται πως θα επηρεάσει την παράταξη Γραμμένου ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Λέγεται μάλιστα, ότι έχουν ήδη μοιραστεί τα πόστα, με τους έξι από τους έντεκα του ΔΣ της ομοσπονδίας να είναι εκλεκτοί του Σαββίδης και τους πέντε του Μελισσανίδη σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport».

Πρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από εκεί και πέρα, στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ αναμένεται να εκλεγούν οι κ.κ. Δημητρίου (Αθήνας), Βακάλης (Σάμου), Παπαχρήστου (Αιτ/νίας), Ψαρόπουλος (Λέσβου), Χατζησαρόγλου (Χαλκιδικής), Αντωνίου (Πέλλας), Βρακάς (Ηπείρου), Διακοφώτης (Δωδ/σου) και Λασκαράκης (Θεσσαλίας).

Επίσης όπως φαίνεται, δύσκολα θα κατέβει δεύτερος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ. Τα «κουκιά» είναι μετρημένα και η παράταξη Γραμμένου έχει μαζί της 36 Ενώσεις. Επιπλέον το σενάριο που ήθελε τον Νίκο Τζώρτζογλου της ΕΠΣ Ηρακλείου να κατεβαίνει ως ανεξάρτητος δεν προχωράει, αφού δεν μπορεί να σπάσει το «μπλοκ» των Δικεφάλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x