Stoiximan Super League

Μοιράζει ευκαιρίες ο Χιμένεθ

Έτοιμος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Μανόλο Χιμένεθ για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες λόγω τιμωριών αλλά και να σκεφτεί το δεύτερο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πέτρο Μάνταλο, Αντρέ Σιμόες και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, κάτι που περιορίζει τις επιλογές του όσον αφορά τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, ο 53χρονος προπονητής σκέφτεται να προφυλάξει και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση και σιγά-σιγά προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό του. Παράλληλα, ο Χιμένεθ σκέφτεται πως δεν υπάρχει λόγος να επιφορτίσει με ακόμη ένα 90λεπτο τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θα αποτελέσει πηγή κινδύνων στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο Πέκχαρτ αντί του Αραούχο, ο Κολοβέτσιος αντί του Τσιγκρίνσκι, ο Γαλανόπουλος με τον Γιόχανσον αποτελούν τις μόνες επιλογές στα χαφ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Βινίσιους, Μπακάκης και Αραβίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x