Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει υποψία ότι πίσω από την υπόθεση Μολέδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ»

Εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Μολέδο υποψιάζονται στον Παναθηναϊκό όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση Μολέδο που έχει κάνει άνω-κάτω από την Τρίτη τον Παναθηναϊκό, έδωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι υπάρχει η υποψία στον Παναθηναϊκό, ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ο ΠΑΟΚ.

«Υπάρχει η υποψία ότι η ενδιαφερόμενη ομάδα δεν είναι ακριβώς η Ιντερνασιονάλ, αλλά άλλη ελληνική ομάδα που θέλει να πάρει τον Μολέδο, μέσω της Ιντερνασιονάλ, γιατί δεν μπορεί να τον πάρει απευθείας από τον Παναθηναϊκό. Να μην κρυβόμαστε, η υποψία είναι ότι πρόκειται για τον ΠΑΟΚ. Η μεταστροφή της συμπεριφοράς του Μολέδο μέσα σε τρεις μέρες, είναι πολύ περίεργη και δεν μπορεί να εξηγηθεί. Στο προηγούμενο ματς έπαιξε με σπασμένη μύτη. Μετά από όλα αυτά, ενώ στον Παναθηναϊκό έβλεπαν θετικά το να αφήσουν τον Μολέδο να φύγει για το οικογενειακό πρόβλημα με λιγότερα χρήματα, τώρα θα ζητήσουν ένα μεγάλο ποσό για την πώληση του. Υπάρχει ενόχληση από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του. Οι συμπαίκτες του, του έλεγαν χθες, αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, να λες μια ώρα πριν ότι δεν μπορείς να έρθεις για ψυχολογικούς λόγους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x